De Onverwachte Gouden Jubileum-Kiekjes | Krekelhof

Dit was het tweede gouden huwelijk dat ik in twee maanden tijd mocht vastleggen. Maar deze had een verrassingsfactor: niemand van de aanwezigen wist dat er een fotograaf zou zijn, behalve natuurlijk degene die mij geboekt had. Ik voelde mij direct enorm welkom. Het gelukkige paar was dolblij met dit cadeau en zei enthousiast: “Maak maar genoeg foto’s, hè!” Mijn antwoord? “Geen zorgen, ik heb een onuitputtelijke voorraad geheugenkaarten!”

Het weer hield ons in spanning, maar de locatie had een prachtige tuin. Ik liet alles op me afkomen en wilde het weer geen spelbreker laten zijn. Uiteindelijk zijn dat externe factoren waar je geen controle over hebt en maak je er het beste van met wat je hebt. Op een bepaald moment regende het echt te hard, maar binnen was er een gezellig zithoekje waar we ook mooie foto’s konden maken.

De sfeer was fantastisch, er werd veel gelachen en gek gedaan. Gedurende de avond heb ik ook een aantal fijne gesprekken gehad. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik echt positief verrast was door het feit dat iedereen er zoveel zin in had, ondanks dat ze mentaal niet voorbereid waren op een fotoshoot.

Ik wens Leon & Simone nog heel veel gelukkige jaren toe!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS