Groot geluk in kleine kring | Mol

Hilde & Stefan besloten om in alle eenvoud te trouwen, slechts met z’n tweetjes. Een huwelijk hoeft niet altijd groots en traditioneel te zijn, met alle toeters en bellen erbij. Voor hen bracht deze keuze rust en veel minder stress. Het allerbelangrijkste is om te doen waar je je goed bij voelt. Voor mij als fotograaf voelt deze setting dan ook heel persoonlijk en intiem aan. Het geeft mij de kans om hun liefde vast te leggen, zonder al teveel afleidingen.

Er zijn ontelbaar veel manieren om een huwelijk te vieren, en dat is nu juist het leuke eraan. Elk koppel geeft zijn unieke twist aan hun trouwdag. Dit maakt mijn werk elke keer weer verrassend en uniek.

Ik merk een groeiende trend dat steeds meer koppels een aanvraag doen voor een paar uurtjes, zoals in dit geval een fotoshoot en de ceremonie in het gemeentehuis. Kort of lang, groot of klein, een huwelijk blijft een speciaal moment en het is absoluut de moeite waard om het vast te leggen.

Stefan & Hilde het was een enorm plezier om jullie voor mijn lens te mogen hebben. Het was prachtig om jullie liefde voor elkaar te zien. Ik wens jullie heel veel gelukkige jaren toe samen!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS