Een stukje over mij

Ik ben Marion, 30 jaar: een perfectionist, gefascineerd door details, een bezige bij die met mijn eigen mopjes lacht, een tikkeltje onhandig, gezegend met een dosis geduld, gek op wijntjes en verslaafd aan het maken van to do lijstjes.

Fotografie zit in mijn bloed. Bij elke boeking maakt mijn hart een vreugdesprongetje. Dit omdat ik de meest speciale en waardevolle momenten uit jullie leven mag vastleggen. Bijna drie jaar geleden is mijn papa plots uit het leven gerukt. Sindsdien besef ik nog eens zoveel hoe belangrijk het is om samen tijd door te brengen en dit op beeld te laten vereeuwigen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik soms diep vanbinnen een pijnscheut voel omdat wij dit als gezin nooit hebben gedaan. Het leven is kort, leg mooie momenten vast!

BENIEUWD NAAR MIJN FAVORIETEN?

Er is niets wat mij meer voldoening geeft dan het fotograferen van gezinnetjes en koppeltjes waar de liefde er vanaf spat. Wanneer jullie schaterlachen omdat er iemand iets grappigs zegt, wanneer je even iemand in zijn hand knijpt, wanneer jullie elkaar even tegen elkaar aandrukken. Dat zijn de kippenvel momenten die ik wil vastleggen!

Mijn manier van werken is het vastleggen van pure emoties tijdens spontane en intieme momenten. Jou als uniek persoon weergeven zoals je ook echt bent. 

Ik hou enorm van spontaniteit, speelsheid, echtheid, jezelf zijn en uiteraard van veel plezier maken. Mijn motto is: alles kan en alles mag. Ik werk het allerliefst op locatie gebruik makende van het aanwezige natuurlijk licht. In mijn bewerking van mijn foto’s hou ik van een warme, lichte en dromerige stijl.

Ik vind het heel erg belangrijk dat er een klik is tussen ons omdat je op deze manier volledig jezelf kan zijn! We bespreken telefonisch of onder het genot van een lekker kopje koffie je wensen en je ideeën in detail.

Mijn favorieten

Zon, Earbuds, Cola

Ik kan echt niet zonder:

IK BEN DOODSBANG VOOR:

A. Wespen
B. liften
C. narcoses
D. Tandarts

The Mindset Mentor

Mijn favoriete podcast is:

Een halve zak chips opeten

Dit zou ik echt nooit doen:

Thailand

mijn favoriete vakantie land is:

Huwelijk shooten in het buitenland

ooit wil ik nog:

X

X

X

X

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

 © 2022 andries marion