Een stukje over mij

Ik ben Marion: een perfectionist, mega geïnteresseerd in de menselijke psychologie, gefascineerd door details, ietwat eigenzinnig, een bezige bij die met mijn eigen mopjes lacht, een tikkeltje onhandig, gezegend met een dosis geduld, gek op wijntjes en verslaafd aan het maken van to do lijstjes.

Fotografie zit in mijn bloed. Papa gaf mij zijn liefde voor fotografie door. Bijna vier jaar geleden is mijn papa plotseling overleden. Dit was voor mij één van de moeilijkste momenten uit mijn leven. Sindsdien besef ik nog eens zoveel hoe belangrijk het is om samen tijd door te brengen en dit op beeld te laten vereeuwigen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik soms diep vanbinnen een pijnscheut voel omdat wij dit als gezin nooit hebben gedaan. Het leven is kort, leg mooie momenten vast!

Benieuwd naar meer weetjes?

Op 16-jarige leeftijd kocht ik mijn allereerste camera. Vanaf dat moment waren mijn camera en ik onafscheidelijk. Ik ontdekte al snel mijn passie voor fotografie en ik besloot mijn beelden online te delen.

De positieve reacties stroomden binnen. De mensen om me heen, gaven me veel complimenten over mijn talent en moedigden me aan om hiermee verder te gaan. Deze motiverende woorden zijn mij altijd bijgebleven.

Ergens diep vanbinnen was er namelijk altijd dat stemmetje dat fluisterde: 'Marion, ben je wel goed genoeg? Heb je deze wereld wel iets te bieden?' Deze twijfels namen vaak de overhand.

Super cliché, maar oefening baart kunst. Stapje per stapje begon mijn zelfvertrouwen te groeien. In 2016 besloot ik om de sprong te wagen en mijn eigen bedrijfje op te richten. Inmiddels heb ik zeven jaar ervaring op de teller als gedreven ondernemer.

Hoe mijn verhaal begon

Van jongs af aan verlangde ik naar echte verbinding, diepgaande connecties en oprechtheid.

Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel aan oppervlakkigheid. Ik keek altijd op naar vrouwen die hun mening durfden delen, openlijk over hun gevoelens spraken en vastberaden hun eigen pad bewandelden. Ik wilde ook zo zijn, maar ondertussen weet ik dat het altijd al in me zat. Alleen werd het al die tijd onderdrukt.

Ik durfde niet zeggen wat ik dacht of hoe ik mij voelde, en ik durfde al helemaal niet het heft in eigen handen nemen. 

Hierdoor voelde ik mij vaak leeg, onzeker en angstig. Met gevolg dat ik de bevestiging die ik nodig had buiten mijzelf zocht. Zoveel jaren later ben ik mijzelf beter gaan begrijpen. Uiteraard ben ik nog steeds aan mijzelf aan het werken. Ik heb geleerd dat de liefde en bevestiging waar ik zo naar hunkerde, vanuit mezelf moeten komen.

Dit inzicht is de reden waarom ik verbinding zo belangrijk vind in mijn fotoshoots. Ik wil dat jij je authentieke zelf kunt zijn bij mij. Geen zorgen, ik zal je begeleiden bij het overwinnen van eventuele drempels zoals: 'Ben ik wel mooi genoeg?' 'Hoe kom ik goed over op foto's?' 'Kan ik de controle loslaten?' Ik probeer de beelden altijd eigen te maken aan de persoon of familie die ik voor mijn lens heb. Dit kan gaan over je levenswijze, je passie of een dierbaar object. Een persoonlijke touch toevoegen, levert unieke beelden op die jouw ware essentie weerspiegelen. Wanneer je iets doet wat je graag doet, dan straal je dat ook uit.

Mijn klanten zijn niet alleen blij met de kwaliteit van de foto's, maar herinneren zich de fotoshoot zelf ook als bijzondere dag. Een dag waarop ze gewoon zichzelf konden zijn en plezier hadden. Ik gun jou/jullie een onvergetelijke beleving waarop je/jullie gewoonweg helemaal jezelf kunnen zijn. Wanneer je naar de beelden kijkt, je denkt: 'Wow, ben ik dat? Een prachtig persoon die een stukje van zijn/haar ziel laat zien.'
Het mooiste compliment wat ik van mijn klanten ontvang...

Find Out About Me

Zonnestralen en Cola

Ik kan echt niet zonder:

IK BEN DOODSBANG VOOR:

    narcoses

    onweer

The Mindset Mentor

Mijn favoriete podcast is:

Eén handje chips eten en dan stoppen

Dit zou ik echt nooit doen:

Het  tropische Thailand

mijn favoriete vakantie land is:

Een huwelijk shooten in het buitenland

ooit wil ik nog:

X

X

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS