BAS 5 Jaar ‘In The Air’ | Vliegveld Grimbergen

Brussels Airfreight Services is een Belgisch expeditiebedrijf, opgericht door voormalig management van Broekman Logistics Brussels. De huidige eigenaars zijn May Mankhong en Diederik Declercq. Ze bieden wereldwijde bedrijven lokale, persoonlijke service met een douane-entrepot, DGR-warehouse, papierloze IT, e-commerce en on-board koeriersdiensten. Ze verwerken zendingen binnen 24 uur en bieden concurrerende tarieven voor abnormale ladingen.

BAS wilde graag hun vijf jarig bestaan graag vieren met een bedrijfsfeest. Het bedrijfsfeest vond plaats op een bijzonder unieke locatie, namelijk het vliegveld in Grimbergen, dat speciaal voor deze gelegenheid volledig priv√© werd afgehuurd. Het thema van het feest was ‘In The Air’, de meeste gasten hadden dit thema op spectaculaire wijze omarmd met hun kledingkeuze.

Aan het begin van de avond heb ik foto’s gemaakt van alle gasten die arriveerden. Het is altijd leuk om terug te kijken op wie er allemaal aanwezig waren, maar het is ook een leuke herinnering voor de gasten zelf. Tijdens het feest zelf heb ik de sfeer zo goed mogelijk vastgelegd door leuke momentopnames te maken en super creatieve groepsfoto’s te schieten. Het was een geweldige groep, voornamelijk bestaande uit mensen uit het bedrijfsleven.

Ik als fotograaf heb ik een fantastische avond gehad. Het zijn de momenten die ik vastleg, waar je later naar terug kunt kijken en opnieuw kunt beleven wat je toen voelde of meemaakte. Ik vind het geweldig om bedrijfsevenementen vast te leggen. Organiseert jouw bedrijf binnenkort ook een evenement? Dan ben ik degene die je nodig hebt!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 ¬© 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS