Gouden Jubileum | Recreatiepark ‘t Vlietje

Het vastleggen van belangrijke mijlpalen in het leven is waar fotografie om draait, toch? Absoluut maar het gaat veel dieper dan dat. Het gaat niet alleen om het klikken van de camera, maar om het samen beleven van kostbare momenten waar elke foto een uniek verhaal vertelt. Het draait om het genieten van de fotoshoot, het samen lachen terwijl jullie samen door de beelden bladeren en die bijzondere momenten herbeleven. Herinner je je die keer nog dat we allemaal deden alsof we iets te diep in het glaasje hadden gekeken? Precies dat! Kostbare herinneringen die levenslang meegaan.

Deze mijlpaal is wel een hele bijzondere: een gouden jubileum! Dat is best een prestatie in deze tijd, toch? Om deze speciale gelegenheid in de verf te zetten, begonnen we de viering in het gemeentehuis, maar niet voordat we een prachtige fotoshoot hadden gedaan in het nabijgelegen recreatiepark. De fotoshoot was een cadeau van de kinderen voor het gelukkige paar. Ik stelde voor om een lijstje te maken van de verschillende groepscombinaties waar ze zeker een foto van wilden hebben. Uiteindelijk kwamen we tot wel 25 unieke combinaties van mensen! Ik heb ervan genoten om jullie als familie van 15 personen voor mijn lens te mogen hebben. Jullie waren stuk voor stuk lieve mensen! Hieronder kan je alvast meegenieten uit een paar beelden uit de shoot.

Nog eens een dikke proficiat met jullie gouden jubileum!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS