Ezel-entieel creatief | Terril Waterschei

Tiesj, een kerel die eruitziet alsof hij de zonnestralen kan vangen met zijn glimlach, barstend van energie, een handige creatieveling en hij vrolijkt de boel op met zijn gekke streken.

Voor zijn eerste communie kozen we als thema schilderen. Op deze manier kon Tiesj zijn creativiteit de vrije loop laten gaan. Ik vond het heerlijk om hem te zien genieten terwijl hij zijn kunstwerk aan het maken was. Hij leefde helemaal op in het moment. Zoals ik al eens eerder schreef: als je kind iets doet waar hij of zij echt van geniet, dan zie je dat gewoon aan hem of haar. Dat is nu net dat wat ik wil bereiken. Daarom deel ik graag deze tip met je: denk op voorhand eens goed na over een thema dat past bij de persoonlijkheid en interesses van jouw kind.

Om de fotoshoot af te sluiten, hebben we nog wat foto’s genomen met Tiesj en zijn zusje samen. Achter de schermen moest mama een paar gekke sprongen maken om hen beiden aan het lachen te krijgen. Dat moment op zich was al een foto waard.

Een hele dikke proficiat met je eerste communie!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS