Een staaltje paardenkracht | Koersel Kapelleke

Voor het vormsel van Romanie was het meteen duidelijk wat we gingen doen. Een fotoshoot met haar meest dierbaarste bezit namelijk: haar pony Sweetie. Als locatie kozen we het prachtige Koersel Kapelleke. Deze plek is geen onbekende plek voor het duo. In haar vrije tijd komt Romanie hier graag een rondje galopperen met haar pony.

Naar mijn persoonlijke mening zijn paarden de meest prachtige en imposante dieren. Eenmaal je besmet bent met het paardenvirus, raak je er niet meer vanaf. Een fotoshoot met dieren vergt natuurlijk wat extra tijd en geduld aangezien ze hun eigen wil en instincten hebben. Maar oh, het was zo de moeite waard!

Het ene moment ben ik soms volledig gefocust, maar dan kan ik plotseling in een deuk liggen van het lachen. Hier is een grappige blooper die ik gewoon moet delen: Nadat Romanie een kledingwissel gedaan had, klom ze weer op haar pony. Maar haar kleed was zo glad dat ze weggleed en er langs de andere kant weer afviel. Ik was niet de enige die niet meer bijkwam van het lachen.

Romanie & Sweetie wat zijn ze een prachtig team!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS