Buikvol geluk | De teut

Khalid en Elina, een prachtig stel met een mix van Braziliaanse en Russische culturen. Wat zijn ze samen echt een powerkoppel. Elina is acht maanden zwanger en wilde deze mijlpaal heel graag laten vastleggen.

Voorafgaand aan de shoot hadden we twee keer een telefonisch gesprekje om alles door te nemen. We bespraken de locatie, de kleding, de attributen,… Ik toon ook altijd een kleurenpalet waaruit de klant kan kiezen, passend bij de gekozen locatie. Op basis van die kleuren stemmen we dan de kleding af.

Het eerste deel van de shoot hebben we thuis in hun eigen veilige en vertrouwde omgeving gedaan. Deze foto’s kan ik helaas niet delen omwille van religieuze redenen. Voor het tweede deel zijn we op verplaatsing geweest naar de Teut in Zonhoven. Ik gaf ook nog als tip mee om thuis alles zo goed mogelijk op te ruimen, zodat er zo weinig mogelijk storende elementen aanwezig zouden zijn, zoals kabels en rondslingerende spullen.

Het koppel was super goed voorbereid. Het huis was netjes opgeruimd. Hun drie kledingwissels lagen klaar en het omkleden verliep enorm vlot. In slechts een uur tijd hebben we heel wat prachtige beelden kunnen schieten.

Ik moet zeggen, ik heb al veel geweldige fotoshoots gedaan en stuk voor stuk zijn mijn klanten gewoonweg fantastisch. Maar deze shoot overtrof alle verwachtingen op elk niveau. De liefde, de warmte en het respect die ik tussen Khalid en Elina zag, was zo ontroerend. Het raakte echt elke vezel in mijn lijf. Ook tussen hen en mij voelde ik vanaf het eerste contact een echte connectie. Vanaf het moment dat ik een voet binnen zette, voelde ik me direct enorm welkom. We lachten en hadden veel plezier, deelden onze reiservaringen en leerden elkaar beter kennen. Zo zijn we samen in één auto naar de locatie gereden, en onderweg is het geen moment stil geweest.

Na de fotoshoot kreeg ik een hartverwarmend berichtje. Ze nodigden me uit om bij hen te komen eten zodra ik het fotoalbum zou afleveren. Ze willen me graag laten proeven van beide keukens. Een gebaar dat ik enorm apprecieer. Ik kan niet onder woorden brengen hoe dankbaar en blij ik mij voel. Dit is precies waarom ik dit werk met zoveel passie doe. Dan weet ik ook dat ik meer bereikt hebt dan ‘gewoon’ foto’s maken.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS