Corporate Headshots | Sint-Franciscus Ziekenhuis

In de drukke bedrijfswereld is het neerzetten van een professioneel imago van groot belang, vooral als je aan de leiding staat in de gezondheidszorg. Als fotograaf kreeg ik de kans om corporate headshots te maken voor de directieleden van het Sint – Franciscus ziekenhuis. Ik wil graag mijn ervaring delen en benadrukken waarom het vastleggen van een professionele uitstraling zo cruciaal is.

Maak een blijvende indruk in één frame: Corporate Headshots, jouw professionele visitekaartje

De tijd vliegt voorbij en voor we het weten, raken zakelijke portretten verouderd. Je hebt slechts één kans om een eerste indruk te maken, en deze gebeurt steeds vaker digitaal. Het is van groot belang om up-to-date te blijven en met eigentijdse corporate headshots een blijvende positieve indruk achter te laten. Als je nu tot het besef komt dat het wellicht hoog tijd is voor een update van de portretten van je werknemers, dan heb ik al enkele handige tips voor je klaarstaan.

Tip: Een goede voorbereiding is het halve werk

Tijdens een gesprek werken we samen al je wensen en ideeën in detail uit. We verkennen de opties en we zorgen ervoor dat de locatie en de timing perfect aansluiten. Houd er rekening mee dat je tijdens een normale werkdag met professionals werkt, het kan dus gebeuren dat er onderbrekingen zijn vanwege vergaderingen of onverwachte dingen. Uiteraard let ik op de planning, maar uit ervaring weet ik dat het moeilijk is om een foto te maken als het model haast heeft.

We maken duidelijke afspraken over de gewenste uitstraling en het specifieke doel van de foto’s. Om jouw shoot nog persoonlijker te maken is het interessant om te werken met producten of props die bij jou en of je functie passen. De kleuren van je huisstijl subtiel terug laten komen in de foto’s zorgt voor een mooi en rustig beeld.

Tip: Blijf trouw aan wie je echt bent

Blijf gewoon jezelf en zorg ervoor dat je je comfortabel voelt. Geen zorgen, ik begeleid je doorheen het proces. Tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen voor de juiste poses. Neem voldoende tijd, zelfs als de schema’s volgepland zijn. Hoe meer tijd en ruimte, hoe relaxter alles zal verlopen. Doe kleding aan waarin je je goed en zelfverzekerd voelt, want dat straal je uit.

Tip: Belichting

Ik werk het allerliefste met daglicht. Op deze manier zullen de foto’s er ook natuurlijker uitzien. Locaties met verschillende soorten kunstmatig licht zullen de kleuren niet accuraat weergeven. Dit kan zorgen voor hard licht en lelijke schaduwen.

Hieronder toon ik jullie graag enkele beelden uit de reeks. Een zakelijke fotoshoot is een belangrijke investering die zich op korte termijn heel snel zal terugbetalen.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS