Jouw producten in de schijnwerpers | Bedrijven

By La Nature’ in de kijker

Onlangs kreeg ik de boeiende kans om productfoto’s te schieten voor het bedrijf ‘By La Nature,’ een speler in de Belgische markt voor voedingssupplementen en cosmetische producten. Wat dit bedrijf zo speciaal maakt, is dat ze alleen maar 100% natuurlijke ingrediënten gebruiken in al hun producten.

Ik werd gevraagd om productfoto’s te maken voor de lancering van hun nieuwe reeks verzorgingsproducten. Het was essentieel voor de klant om het belangrijkste ingrediënt van elk product te integreren in de foto’s. Niet alleen heb ik individuele foto’s van de producten genomen, maar ik heb ook enkele foto’s van de gehele productlijn gemaakt. Deze visuele content is ontworpen om gedeeld te worden op de sociale mediakanalen van het bedrijf.

Waarom zijn professionele productfoto’s zo belangrijk?

Een beeld zegt zoveel meer dan woorden. Iets bekijken gaat veel sneller dan informatie te moeten lezen. Wist jij dat visuele informatie zo’n zestig keer sneller wordt opgenomen dan tekstuele informatie? Voor het succes van een webshop zijn kwalitatieve productfoto’s absoluut noodzakelijk. Bij online winkelen hebben klanten niet de mogelijkheid om het product fysiek te vast te houden, wat de visuele weergave ervan van onmisbaar belang maakt.

Jouw foto’s kan je ook inzetten om je vindbaarheid te vergroten. Google is zich bewust van de groeiende populariteit van afbeeldingen. Gebruik tags en doordachte titels om je afbeeldingen sneller in de zoekresultaten voor afbeeldingen te laten verschijnen.

Professionele foto’s zijn veelzijdige middelen. Je kan ze ook offline gebruiken voor het maken van flyers, brochures, posters en nog zoveel meer.

Business-to-Business

Ik vind het altijd geweldig om opdrachten voor bedrijven te mogen doen. Als geen ander begrijp ik hoe cruciaal professioneel beeldmateriaal is voor je website en sociale media. Een sterke branding is beslissend om je onderneming visueel te onderscheiden in de markt. Of het nu gaat om wie jullie zijn, waar jullie voor staan, of jullie expertise, het is allemaal onderdeel van jullie unieke verhaal.

Ik ben erg trots op het bereikte resultaat. Hieronder deel ik graag enkele foto’s met jullie uit de reeks.

Heb je je eigen bedrijf? Onthoud dat personal branding van vitaal belang is om jezelf en je onderneming visueel te laten opvallen in de markt. Ik kijk er naar uit om je te helpen! Boek vandaag nog een vrijblijvend gesprek op mijn website: www.andriesmarion.be.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS