Communie Ciske | Kasteel Alden Biesen

Ciske sluit het communieseizoen af als laatste communicant, en deze stoere gast verdient een onvergetelijke fotoshoot. Voor deze bijzondere gelegenheid zocht ik naar een locatie die zijn wensen zou overtreffen, en na grondig overwegen kwam kasteel Alden Biesen als absolute winnaar uit de bus. Met zijn betoverende schoonheid en eindeloze variatie is dit domein de perfecte setting.

Gedurende de hele fotoshoot geef ik Ciske regelmatig complimenten die recht uit mijn hart komen. Het is geweldig om te zien hoe zijn zelfvertrouwen groeit met elke klik van de camera. Tussendoor deel ik af en toe een voorproefje van de resultaten, zodat hij zich volledig betrokken voelt van het begin tot het einde. Ik ben altijd benieuwd naar zijn eigen ideeën en stel regelmatig de vraag: “Is er iets speciaals dat jij nog graag wilt doen?” Je zou versteld staan van de creatieve voorstellen die kinderen kunnen bedenken, en deze ideeën zijn een onschatbare toevoeging aan de fotoshoot.

Het belangrijkste voor mij is dat Ciske zich comfortabel voelt en plezier heeft tijdens de fotoshoot. Daarom neem ik regelmatig de tijd om te checken of hij nog steeds geniet. Ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat hij een fantastische tijd beleeft.

Lieve Ciske, ik wens jou een prachtige eerste communie toe!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS