Liefde in de perenboomgaard | Zepperen

Vier jaar geleden stond dit prachtige koppel voor mijn lens. Toen waren ze nog met z’n tweeën en lieten ze hun liefde voor elkaar vastleggen. Nu stonden ze opnieuw voor mijn lens, maar dan met z’n drietjes. Vorig jaar werden ze trotse ouders van hun zoontje Gabriël.

Mathias verraste zijn vrouw voor Moederdag met een fotoshoot. En geef eerlijk toe, wat is er nu mooier dan herinneringen maken met je gezinnetje? Onvergetelijke herinneringen waar je levenslang van kunt genieten.

Mathias stelde voor om een locatie te kiezen in de omgeving van Sint-Truiden. Dit is de uitgelezen regio om de bloesempracht van de fruitstreek te verkennen. Helaas waren we voor de perenbloesems net iets te laat. Hier en daar konden we nog enkele bloesems bespeuren. Ik kan met woorden niet voldoende beschrijven hoe prachtig en rustgevend deze omgeving is. Het was een eindje rijden, maar zo de moeite waard! Hier kom ik zeker en vast nog terug om te shooten. Het was een prachtige voormiddag: het zonnetje scheen en mijn klanten waren gewoonweg heerlijk zichzelf. De beelden kunnen dit enkel maar bevestigen.

Het allermooiste compliment dat er is voor een fotograaf zijn terugkerende klanten. Klanten komen natuurlijk alleen maar terug als ze tevreden zijn. Klantenservice gaat veel verder dan enkel en alleen de fotosessie. Het is evenzeer zo belangrijk om de ervaring van de klant op te volgen. De harde realiteit is dat er meerdere andere ‘concurrenten’ zijn die ongeveer dezelfde service aanbieden. Er is een reden waarom ik het woord concurrenten tussen haakjes zet. Ik zie andere fotografen niet als concurrenten. Iedereen is als persoon uniek en iedereen heeft op zijn of haar manier iets te bieden. Maar wat ik te bieden heb, kan geen enkele andere fotograaf aanbieden. Waarom niet? Omdat er niemand anders zoals mij is.

Bedankt voor jullie vertrouwen om opnieuw voor mij te kiezen!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS