Communie Quiandro | SportinGenk

Quiandro had dit jaar de eer om de aftrap te geven van het communieseizoen. Voor mij is dit één van mijn meest favoriete periodes. Het geeft mij zoveel voldoening om tijd te spenderen met al die stralende gezichtjes.

Quiandro zijn hobby’s zijn skateboarden en voetballen. We hebben ons voornamelijk gericht op het skateboarden. We waren net een vijftal minuutjes aan het shooten toen hij mij het volgende vroeg: ‘zijn we al bijna klaar?’ Ik antwoordde al lachend: ‘we zijn maar pas begonnen.’ De vriendjes van Quiandro waren in de buurt aan het spelen. Hij wilde natuurlijk heel graag meedoen, wat ik enorm goed begreep.

Sommige kinderen hebben vaak maar weinig geduld. Hoe kan je hier het beste mee omgaan? Het is aan te raden dat je op voorhand een plan bedenkt over wat je precies wilt doen. Een uitgebreide voorbereiding is helemaal geen overbodige luxe. Zo verlies je ter plekke geen tijd met het uitwerken van ideeën. Een kindje met weinig geduld zal helemaal zijn of haar interesse verliezen als je ze niet bij de les houdt. Als ik graag op korte tijd een mooi resultaat wil neerzetten, werkt het niet om tegen een kind te zeggen ‘ga daar eens staan en lach’. Dit werkt gewoonweg averechts. Pure en oprechte beelden schieten kan alleen maar als een kind zich goed voelt. Het hoofddoel is plezier te maken, grapjes vertellen en gekke dingen doen.

Ik stel regelmatig de vraag: is er iets wat jij nog graag wilt doen of is er iets wat je mij nog graag wilt laten zien? Er komt bijna altijd wel iets uit de bus. Nadat ik samen met het kindje zijn/haar wensen heb vervult, toon ik ze mijn moodboard. Ik laat ze bijvoorbeeld nog drie ideeën zien die ik nog graag zou willen uitwerken. Ik beloof ze dan ook heel plechtig dat als we die shots hebben stilletjes kunnen afronden. Op deze manier zijn ze gemotiveerd om de eindstreep te halen.

Lieve Quiandro, een hele dikke proficiat met je communie!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS