Communie Alexander | SportinGenk

Alexander beet dit jaar de spits af als eerste plechtige communicant.

De wensen van de klant zijn voor mij heel erg belangrijk. Deze worden zowel telefonisch als via email uitgebreid doorgenomen. Tijdens een verkennend telefoongesprekje met de moeder van Alexander kwam ik er al snel achter dat ze nog geen concreet thema uitgewerkt hadden. Qua locatie ging hun voorkeur naar de beeldentuin van Odile Kinart te Genk.

Nu zoals de meesten onder jullie al wel weten speel ik heel erg in op de interesses van het kind. Ik vroeg haar natuurlijk wat de interesses van Alexander waren. Alexander houdt van basketbal spelen en van gamen. Met deze informatie ging ik meteen aan de slag. Al vrij snel liep ik vast met het matchen van de locatie en de geliefde bezigheden van Alexander. Ik stelde een andere locatie voor namelijk: een basketbalplein. Zo zou het thema basketbal veel beter tot uiting komen dan in een beeldentuin. Zo gezegd, zo gedaan!

Waarom is het kiezen van een locatie dan zo belangrijk? Kan je niet op alle locaties mooie foto’s maken? Jazeker, als je een beetje creatief bent kan je op elke locatie mooie kiekjes maken. Maar als het hele plaatje klopt, zal dit merkwaardig zichtbaar zijn in het eindresultaat.

Lieve Alexander, alvast een hele dikke proficiat met je plechtige communie. Je straalde in je mooie outfit!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS