Communie Lowie | Kelchterhoef

Vorig jaar was het nog de beurt aan zijn broer Laurens maar dit jaar mocht Lowie de show stelen. Lowie had er heel veel zin in ondanks dat hij het toch allemaal best spannend vond. De nacht voor de shoot sliep hij wat onrustig. Maar geen paniek want de zenuwen zullen snel als sneeuw voor de zon verdwijnen. Nu vraag je je waarschijnlijk af: wat is dan mijn geheim?

Het is zo belangrijk om je in te leven in de belevingswereld van het kind. Ik ga niet direct vanaf het allereerste moment met mijn camera in ‘de aanval’. Ik sla eerst een babbeltje waarin ik oprecht geïnteresseerd ben in wat het kindje graag doet. Terwijl ze dan honderduit vertellen, maak ik ondertussen al enkele testfoto’s. Ik stel de kinderen op hun gemak door hun uit te leggen dat ik even wat foto’s maak om het licht en dergelijke te testen. Ik geef de kinderen gekke opdrachtjes zoals: beeld je in dat je een kikker bent en spring zo hoog als je kan. Je zal al heel vlug opmerken hoe ze zienderogen openbloeien. Geduld hebben en je tijd nemen zijn de sleutels tot succes.

Lieve Lowie, ik wens je alvast een dikke proficiat met je communie. Je bent zo een schattig ventje en het was een zaligheid om met jou samen te werken.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS