Doopsel Mason | Sint-Jacobskerk Eversel

Het begint haast wel op een jaarlijkse traditie te lijken dat ik de spits van een nieuw jaar mag afbijten met een doopviering. Op vijf februari kreeg ik de eer om het doopsel van Mason van dichtbij mee te mogen maken. De viering vond plaats in de kerk te Eversel. De kleine Mason is gewoonweg een prachtig ventje.

De shoot werd vrij last minute aangevraagd maar gelukkig kon ik alsnog tijd vrij maken. Deze blije gebeurtenis was voor mij extra uniek. Ik zal dan ook uitleggen waarom. In tweeduizend achttien mocht ik mijn allereerste doopfeest fotograferen. Het ging om niemand minder dan Ruiz de grote broer van Mason.

Proficiat met je doopsel Mason! Ik wens je heel veel liefde en geluk toe op je jonge levenspad.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 ¬© 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS