Familieshoot | Prinsenbos

Het was een zonovergoten zaterdag met temperaturen die opliepen tot wel vijfendertig graden. Mijn wekker stond om half zeven om de warmte en het felle zonlicht voor te zijn. Ik heb die nacht niet veel geslapen bang om de wekker niet te horen. In mijn wereld is half zeven enorm vroeg maar ik ben dan ook een avondmens.

Om half negen kwam ik aan in Grimbergen bij de familie Jacobs. Van daaruit zijn we samen vertrokken naar de locatie. Deze familie houdt enorm van boeken lezen en muziek maken. De beelden zullen dit niet tegenpreken. Het was fantastisch om jullie voor mijn lens te hebben. Op een bepaald moment liepen zelfs bij mij de tranen over mijn wangen van het lachen dan weliswaar. Het deed mij echt iets om te zien hoe jullie allemaal zo een plezier hadden met elkaar.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS