Familieshoot | Schemmersberg

Eén van de allermooiste complimenten die je als fotograaf kan krijgen is wanneer een bestaande opdracht meerdere fotoshoots oplevert. Eens de sneeuwbal begint te rollen, wordt hij vanzelf groter. Mond-tot-mondreclame is misschien wel één van de oudste marketingvorm die er bestaat maar de impact ervan blijft enorm groot.

De familie fotoshoot van een collega bezorgde mij op deze manier drie nieuwe klanten. Met één van die klanten trok ik naar het heide- en duinengebied Schemmersberg in Genk. Deze fotoshoot was een cadeau van de familie voor de grootouders. Aangezien de grootouders het grootste deel van hun tijd aan de kust spenderen, was deze quality time heel kostbaar.

Het was een fantastische namiddag met zoveel liefde, warmte en plezier. Ik zag alleen maar blije gezichten gedurende de shoot.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS