Communie Senne | De Teut

Ik heb dit seizoen al heel wat communicantjes voor mijn lens gehad. Gebruikelijk fotografeer ik vooral zesjarige jongens en meisjes. Sinds vorig jaar had ik nog eens te maken met een twaalfjarig modelletje.

Qua voorbereiding van de shoot is er wel een groot verschil tussen deze twee leeftijden. Pubers zijn zich al veel meer bewust van zichzelf waardoor ze zich soms een beetje onzeker kunnen voelen. Ik vind het daarom zo belangrijk om hun leefwereld te integreren in de fotoshoot. Als kinderen iets doen wat ze leuk vinden dan straalt het er ook van af! De hobby’s van Senne zijn: gamen en klimmen. Op een gegeven moment kwam hij zelf met het voorstel om in een boom te klimmen. Dit vond ik helemaal geweldig omdat ik kinderen altijd stimuleer om met hun eigen inbreng op de proppen te komen.

Proficiat met je communie, Senne!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS