Communie Daniel | De Teut

Een aanzienlijk groot deel van mijn klanten heeft buitenlandse roots. Ook Daniel is daar ééntje van. Hij droeg speciaal voor zijn communie een traditionele Spaanse outfit. Ik vind het fantastisch om samen te mogen werken met mensen van allerlei verschillende nationaliteiten. Zo heeft elke cultuur zijn eigen gewoontes. Het is mooi om te zien dat deze nog steeds in stand gehouden worden.

Daniel is een geboren fotomodel. Zodra ik in de buurt kwam met mijn camera toverde hij zijn mooiste glimlach tevoorschijn. Naar het einde van de shoot toe, stelde ik Daniel voor om met zijn blote voeten in het water te plenzen. Dit vond hij zo geweldig dat zelfs zijn ouders hem bijna niet meer uit het water kregen.

Lieve Daniel, een hele dikke proficiat met je communie!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS