Communie Elodie | Labyrint C-Mine Genk

Nog voor ik van start kon gaan met de fotoshoot was mijn communicantje al ver verdwenen in het labyrint. Haar ouders keken mij al lachend aan en zeiden: ‘dat is toch ongelooflijk he ons Elodie.’ Ze gingen achter haar aan om haar terug te halen. Stilaan begon ik mij af te vragen of ik nog wel iemand terug zou zien binnen het komende uur. Maar na een aantal minuten hoorde ik het geluid van aankomende voetstappen en veel geschaterlach. Gelukkig was iedereen weer terecht en moest ik niemand als vermist opgeven.

Al banend door het doolhof liet Elodie mij wat leuke plekjes zien. Zij was natuurlijk al op voorverkenning geweest. Elke keer opnieuw geniet ik van die vrolijke en energieke kinderen. Je mag hun vragen wat je wil, niks is hun teveel.

Hieronder kunnen jullie meegenieten van enkele beelden uit de shoot. Deze keer was het eens iets totaal anders namelijk; een industriële look.

Ik wens Elodie alvast een dikke proficiat met haar eerste communie in mei.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 Â© 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS