Communie Rune | Avonturenberg

De avonturenberg in Beringen was de uitgelezen locatie voor de communiefoto’s van deze knappe jongeman. Rune, wat was hij toch een spring in’t veld! Hier kon hij zich volledig uitleven: klimmen, klauteren, springen, lopen,… Zelfs ik moest een tandje bijsteken om hem bij te houden. Het was best wel een uitdaging om te fotograferen op zo’n steile helling. Op weg naar de top van de berg was het soms even balanceren tussen het vasthouden van mijzelf en mijn camera.

Ik kan niet met honderd procent zekerheid zeggen wie er nu meer plezier gehad heeft. Rune of ik? Wat ik wel kan zeggen, is dat we er beide enorm van genoten hebben. Het was een uur vol dolle pret. De dag nadien moesten mijn benen toch even recupereren.

Lieve Rune ik wens je alvast een dikke proficiat met je eerste communie!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS