Communie Laurens | Vlonderpad

Laurens, jij mocht een tijdje geleden jouw communie al vieren. Door een samenloop van verschillende omstandigheden werd jouw fotoshoot twaalf maanden uitgesteld. Gelukkig was uitstel geen afstel. Ondanks mijn overvolle agenda heb ik last minute nog een plekje voor je kunnen scoren. Het was wel even spannend of je nog in jouw communiekleren zou passen. Gelukkig was dit wel het geval.

Wat ben je toch een spontaan en knap ventje! We hebben ons samen een uurtje kunnen uitleven tijdens de fotoshoot: van bootjes laten drijven op het water tot kikkervisjes vangen. Gelukkig zijn we beide niet in het water geduikeld.

Volgend jaar is het de beurt aan jouw broertje. Ik kijk er alvast naar uit!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS