Communie Luca | Kasteel Meylandt

Het jaar 2022 is ‘flitsend’ uit de startblokken geschoten! Dit jaar is het fotografie seizoen al vroeg van start gegaan. Halverwege de maand maart mocht ik de spits afbijten met een eerste communie shoot.

Ik kreeg de vastberaden en getalenteerde Luca voor mijn lens. Ze wist heel duidelijk wat ze wilde. Ze koos dit mooie roze kasteel uit als locatie voor haar shoot. Luca had nog niet eerder voor de lens gestaan maar daar was absoluut niks van te merken. Ze poseerde alsof ze al jaren voor de camera heeft gestaan. Ik moest haar maar minimaal bijsturen gedurende de fotoshoot.

We kregen de kans om binnen in het kasteel ook nog wat foto’s te maken. Dit leverde enkele niet alledaagse kiekjes op. Vandaag de dag kan je in het kasteel terecht om een atelier beeldende kunsten te volgen.

Ik wens Luca alvast een dikke proficiat met haar eerste communie in juni.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS