Kris & Petra | Quartier Bleu

In oktober stapten Kris & Petra samen in het huwelijksbootje. Ik mocht al eerder met Kris samenwerken om voor hem enkele zakelijke portretten te maken. Zodoende heb ik dit prachtige koppel leren kennen. Ik vond het super leuk dat ze mij vroegen als hun huwelijksfotograaf.

De dag ging van start met de fotoshoot. Omdat er genoeg tijd was voorzien konden we de shoot laten doorgaan op twee verschillende locaties namelijk; Platwijers en Quartier Bleu in Hasselt. Beide locaties zijn niet al te ver van elkaar verwijderd. Dit is natuurlijk een ideale manier om variatie in je fotoshoot te creëren.

Het eerste deel ging door in de herfstige natuur en het tweede deel in een moderne en strakke setting. In de natuur fotograferen is iets wat ik heel vaak doe. Daarom vond ik het enorm tof om in het overdekte winkelcentrum te kunnen experimenteren met de roltrappen. Zelf ben ik enorm blij met het resultaat hiervan.

Kris & Petra, ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS