Doopsel Kobe | Sint Hubertus kerk Schaffen

Het jaar 2021 loopt zo stilaan naar zijn einde toe. Ondanks de opgelegde maatregelen en beperkingen kan ik terugblikken op een prachtig fotografiejaar! Ik mocht dit jaar afsluiten met het doopsel van Kobe.

Het was een bewolkte maar een droge namiddag. De weergoden waren ons goedgezind. Voordat de viering plaatsvond, hebben we enkele familiekiekjes gemaakt in de tuin. Nadien zijn we samen met de hele familie te voet naar de kerk gewandeld. Dit leverde nog een aantal toffe beelden op. De viering vond plaats in de Sint Hubertus kerk te Schaffen. De wat oudere priester was een lieve man die iedereen al snel op zijn/haar gemak wist te stellen.

Proficiat met je doopsel Kobe! Ik wens je heel veel liefde en geluk toe op je jonge levenspad.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS