Leen & Steven: deel 2 | Feestzaal La Source

Het huwelijk van Leen & Steven werd opgesplitst in twee dagen. Dit omwille van het coronavirus, een woord dat ik ondertussen niet meer kan aanhoren. In de feestzaal ‘La Source’ te Oevel ging het tweede deel door namelijk; de ceremonie en het avondfeest.

Ik was reeds voor aanvang van de ceremonie aanwezig zodat ik nog enkele kiekjes kon maken van het bruidspaar samen met hun kindjes Kato en Finn. Tijdens het eerste deel was het allemaal wat te druk voor deze kleine schattige pagadders.

De ceremonie ging door in een apart zaaltje dat mooi gedecoreerd was met bloemen en kaarsen. Kato strooide rozenblaadjes uit terwijl ze door het gangpad liep. De getuigen van Leen & Steven gaven een prachtige maar emotionele speech. Aan het einde van de ceremonie kreeg iedereen een pen om een voorspelling op te schrijven voor Leen & Steven. Deze voorspelling stond op de achterkant van een afgedrukte foto uit de fotoshoot van het eerste deel. Ik persoonlijk vond dit wel een super origineel idee.

Na de ceremonie volgde de receptie en het verdere avondfeest. De verantwoordelijke van de zaal hield mij regelmatig op de hoogte in verband met de verschillende gangen. Bij elke gang kwam ze even verwittigen zodat ik op voorhand wat foto’s kon maken van het eten. Op een zeker moment komt de verantwoordelijke even een seintje geven dat het warm buffet klaar stond. Ik stond op van de tafel waar ik zat en liep richting het buffet. Halverwege zag ik vanuit mijn ooghoek dat de groep mensen van mijn tafel mij gevolgd was. Ik kwam niet meer bij van het lachen. Ik legde hun uit dat ik alleen maar even wat foto’s’ kwam maken en dat onze tafel nog niet aan de beurt was om eten te halen. Dit zorgde natuurlijk voor een hilarisch moment.

Na de openingsdans heb ik nog enkele sfeerfoto’s gemaakt van het dansfeest. Dit was voor mij het einde van de dag. Ik was die avond heel blij als mijn hoofd het kussen raakte want ik kampte met een hardnekkige keelontsteking.

Ik sluit af met mijn voorspelling voor dit prachtige bruidspaar. Ik voorspel dat Leen & Steven, al swingend de toekomst tegemoet gaan!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS