Sebastiaan & Stefanie | Bokrijk

Sebastiaan & Stefanie; ze zijn beide van Poolse afkomst, ze kunnen dansen en ze zien er ook nog eens stralend uit! Ik had de eer om dit mooie koppel de hele dag te mogen volgen. Wat een sfeer, wat een ambiance en wat een feest!

De dag ging van start met het klaarmaken van de bruid samen met haar getuige Yasemin. Het interieur en de lichtinval in het huis waren perfect om mooie en rustgevende beelden te schieten van het aankleden van de bruid. Een lichte en ruime ruimte zonder al teveel storende elementen zorgen voor ‘een uit de boekjes’ look.

Alvorens de bruidegom aankwam voor ‘the first look’ stonden er voor het huis al heel wat mensen van de Poolse dansgroep. De hele straat werd opgefleurd door de kleurrijke Poolse klederdracht en de talrijke bloemenbogen. Op straat begonnen de mensen spontaan ‘Stola, stola’ te zingen. Een lied dat ‘moge jullie honderd jaar worden’ betekent. 

Vervolgens gingen we naar het gemeentehuis in Zonhoven waar het huwelijk tussen Sebastiaan & Stefanie voltrokken werd door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Hierna volgde de ceremonie in de kerk die tevens een paar honderd meter verder lag als het gemeentehuis. Na de viering werd er aan de ingang van de kerk duchtig gekust en gefeliciteerd.

Nadat de officiële plechtigheden achter de rug waren, reden we naar Bokrijk waar de fotoshoot plaatsvond. We maakten eerst ‘de verplichte’ familiekiekjes. Een Pools huwelijk zou geen Pools huwelijk zijn als er nadien geen shotje wodka werd gedronken om af te sluiten. Nadat shotje kon het bruidspaar er helemaal tegenaan om aan hun fotoshoot te beginnen.

Het avondfeest ging door in Houthalen – Helchteren. Voordat de receptie van start ging, hebben we nog een mini shoot gedaan met de meisjes van de vrijgezellengroep. De Poolse dansgroep had nog een verrassingsoptreden in petto voor het bruidspaar en de gasten. Het bruidspaar werd mee betrokken in het optreden. Hun benen waren alvast opgewarmd voor hun openingsdans. Dit was geen traditionele slow. Het ging er net iets steviger aan toe. Vanaf dat moment barstte het dansfeest los.

Sebastiaan & Stefanie, ik wil jullie enorm bedanken voor het vertrouwen in mij. Het was een super ervaring om mee deel uit te mogen maken van jullie Pools huwelijk!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS