Plechtige communie in de heide | De Teut

Chloe mag binnenkort haar plechtige communie vieren. Toen ik haar de vraag stelde wat ze graag wilde meenemen twijfelde ze geen seconde over haar antwoord. Het was klaar en duidelijk: Buddy haar beste vriend. Chloe en haar hond vormden samen een fantastisch duo. Buddy had er helemaal geen problemen mee om voor de camera te staan. Zolang hij af en toe maar wat water en een snoepje kreeg, was het voor hem allemaal wel in orde.

Chloe haar ouders volgden alles vanop een afstandje mee. Terwijl ik aan het fotograferen was, liet ik hen af en toe al eens een paar foto’s zien op mijn beeldscherm. Hun reactie was: ‘Oh, het is nog mooier geworden als we dachten. Je hebt hier echt oog voor!’ Dat is natuurlijk super leuk om te horen. Want ook voor mij is elke fotoshoot weer een nieuwe uitdaging.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS