Familieshoot in de duinen | Hechtel

Bea, een collega van mij verraste haar jarige mama met een cadeaubon voor een familie shoot. Haar mama heeft altijd in Verviers gewoond en is sinds kort naar Limburg verhuisd. Sindsdien spenderen ze elke zaterdag samen met familie. Dit is een ideale manier om hun ‘gemiste’ momenten in te halen.

De dag van de shoot ging dan ook door op een zaterdag. Het was een zonovergoten middag. In de namiddag kwamen er enkele stapelwolken opzetten waardoor de zon af en toe heel eventjes achter de wolken verdween. Het waren twee fantastische uren. Ik voelde zoveel liefde en warmte als ik deze prachtige familie met elkaar zag omgaan. Iedereen had er zoveel plezier in. Ze schaterlachten, grapten, dansten, knuffelden, sprongen en vlogen zelfs door de lucht. Ter verfrissing op deze warme dag genoten ze van een heerlijk glaasje rosé.

Ik prijs mijzelf gelukkig als fotograaf dat ik zoveel mooie momenten mag meemaken. Zelf geniet ik ook enorm van de fotosessies. Als ik tijdens het bewerken kippenvel krijg van de pure emoties die ik waarneem en mijzelf erop betrap dat ik aan het lachen ben dan weet ik dat mijn missie geslaagd is.

Laten we nu heel eerlijk zijn… wat is er nu mooier dan quality time met je geliefden vast te laten leggen op beeld als een herinnering voor altijd?

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS