Communie Lina | Kelchterhoef

Kung de mama van Lina geeft Thaise massages. Ik ben al even klant bij haar. Tijdens drukke periodes laat ik mij maandelijks los masseren. Achteraf doet dat zoveel deugd. Ik had haar in het begin eens verteld dat ik fotografie uitoefende in bijberoep. Ze kwam mij ook eens tegen terwijl ik een bruidspaar aan het fotograferen was. Een jaar later vroeg ze mij of ik communie foto’s wilde maken van haar dochtertje. Internet en sociale media staan tegenwoordig hoog in het vaandel maar netwerken blijft toch één van de meest krachtige tools als het om reclame gaat.

Lina, wat een prachtig meisje! Ze is niet alleen mooi maar bovenal is ze een echt natuurtalent. Het was zo leuk om te zien hoe ze genoot van deze fotoshoot. Het eerste kwartiertje is natuurlijk altijd even wennen aan mij en aan de camera. Zowel Lina als ik konden er maar geen genoeg van krijgen. Tijdens de shoot waren we ook voorzien van veel verschillende accessoires en attributen. Dit geeft natuurlijk altijd een originele en persoonlijke touch weer.

Binnen enkele maanden mag Lina haar eerste communie vieren. Ik ben zo blij voor haar.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS