Familie spring in’t veld | De Teut

Op een ideale bewolkte zaterdag mocht ik voor de tweede maal op rij dit prachtige gezinnetje fotograferen. De eerste keer was zo’n 5 jaar geleden. Vicky en Ludovic waren toen zo blij met hun foto’s dat ze besloten om van Londerzeel naar Zonhoven te rijden. Dit is voor mij een hele eer. In mijn ogen is dit een waanzinnig groot compliment.

Vicky liet mij de locatie uitzoeken omdat ze in Limburg niet echt bekend is. Ik koos voor de Teut in Zonhoven omdat je daar prachtig licht hebt. Bovendien heb je daar ook een afwisseling van bos, water, heide en zand. Beide waren ze onder de indruk van de Limburgse natuur. Ze besloten zelfs om eens een paar dagen Limburg te gaan verkennen. We hadden samen een super leuke middag. Oorspronkelijk hadden ze een shoot van een uur geboekt maar uiteindelijk is dat twee uur geworden. De kinderen bruisten van energie en waren niet moe te krijgen. Ze vonden het heerlijk om te springen, te dansen, te lopen,…

Ik wil Vicky en Ludovic alvast bedanken voor het vertrouwen in mij. Ondertussen hebben we samen al een leuke band opgebouwd. Bekijk hieronder alvast enkele beelden uit hun prachtige reportage.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS