Christmas Minis | Heusden – Zolder

Helaas moeten we het werk weer neerleggen door lockdown nummer twee. Al is deze beslissing van de overheid begrijpelijk toch hopen we snel licht aan het einde van de tunnel te zien. Gelukkig had ik dit jaar tijdig mijn setting op punt staan. Hierdoor kon ik nog net op de valreep van de tweede lockdown enkele gezinnetjes blij maken. Ondanks dat het extreem zonnige dagen waren voor de tijd van het jaar ben ik er toch in geslaagd om de beelden een winterse sfeer te geven. Dit was de feedback die ik te horen kreeg van mijn klanten: ‘Oh, wat is dit zo heerlijk relaxed. Zo kunnen we hier nog uren zitten!’ In mijn ogen is dit een super mooi compliment. Ik word zelf instant gelukkig als ik naar de foto’s kijk. De liefde, de onderlinge dynamiek en de speelsheid spatten er gewoonweg vanaf!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS