Familie gevecht met waterpistolen | Houthalen

Tijdens de allereerste lockdown toerde ik rond om familie portretjes te maken van achter het raam. De naam van mijn projectje was: ”Corona Weerspiegeld.” Ik fotografeerde onder andere het mooie gezinnetje van Anna. Even later kocht Anna een cadeaubon aan voor haar vriendin Laila. Deze shoot werd even on hold gezet door de wisselende maatregelen die toen van kracht waren. Maar nu was het eindelijk zover dat we een datum konden prikken. Helaas onweerde en regende het die dag heel fel. In België moet je dan wat flexibel kunnen zijn en de afspraak omboeken naar een latere datum.

De dag van de shoot was het een warme en afwisselend bewolkte dag. We hadden om tien uur ‘s morgens afgesproken om de warmte wat voor te zijn. Op een spelende manier hebben de kinderen zich echt geamuseerd. Wat is er leuker dan op een zomerse warme dag elkaar aan te vallen met waterpistolen en heerlijk te kunnen smullen van een fris stuk watermeloen? Soms heb je echt niet veel nodig om kinderen enthousiast te krijgen. Met een bal, een touw, belleblaas en hun favoriete knuffel kom je al heel ver. Ik heb ervan genoten om dit prachtige gezinnetje een vijftig tal beelden mee te kunnen geven als een blijvende herinnering voor altijd.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS