Professionele profielfoto | Zakelijk portret

Een goede profielfoto is essentieel geworden de dag van vandaag. Want ook op het internet vindt een eerste indruk plaats. Denk maar aan je eigen website en social media kanalen zoals; Facebook, LinkedIn en Twitter. Een zakelijk portret is je visuele visitekaartje. Ik zorg ervoor dat je foto weergeeft wat je wilt uitstralen (sympathiek, toegankelijk, zelfverzekerd,…) naar de buitenwereld. Als je oprecht jezelf durft te laten zien, zal je mensen aantrekken die bij je passen.

Een tip die ik alvast kan meegeven in verband met de te dragen kleding. Laat drukke motieven en felle kleuren achterwege want deze zullen de aandacht van je gezicht wegnemen. Kies daarom voor neutrale en zachte kleuren. Wees bescheiden bij het dragen van accessoires want ook hier neemt dit weer de aandacht weg. Als jij bijvoorbeeld een horloge draagt die emotioneel veel waarde voor je heeft, kan dit wel. Het geeft dan weer wie je als persoon bent.

Gebruik jij ook nog steeds die ene jarenoude profielfoto? Dan wordt het hoogtijd om een recent zakelijk portret te laten schieten want een professional laat niets in zijn business aan het toeval over.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS