Jordy & Liesbeth | Alden Biesen

Eind januari namen Jordy & Liesbeth contact met mij op in verband met een vrijblijvende offerte voor hun huwelijk. De grote dag zou doorgaan halverwege de maand juni. Het hele Corona gebeuren gooide wat roet in ‘de planning’. Het koppel besloot om hun huwelijk uit te stellen naar september. Achteraf gezien betreurden ze deze keuze wel een beetje want het aantal genodigden werd van dertig naar tien teruggeschroefd.

Desondanks enkele wijzigingen in de planning werd het een prachtige dag. We gingen van start met de ceremonie aansluitend volgde de fotoshoot van het bruidspaar en hun zoon Yenthe. Het was een enorm zonnige dag en de schaduwplekjes waren vrij schaars. Het domein Kasteel Alden Biesen is een geweldige locatie voor een fotoshoot.

Om de dag te eindigen reden we door naar de woning van het pas getrouwde koppel. De receptie en het diner gingen door in hun eigen achtertuin. Uiteraard kleinschalig maar heel gezellig met een live bandje die kwam optreden.

Ik wens Jordy & Liesbeth enorm veel geluk toe in de toekomst! Bedankt dat ik deel mocht uit maken van jullie liefdevolle dag.

comments

  1. tante sonja says:

    Prachtige foto’s !

    bedankt voor het delen

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS