Sprookjesachtige communie Alicia | Zonhoven

Het normale leven komt stapvoets weer een beetje op gang. Na een lange periode van uitstel en annulaties omwille van het corona virus mocht ik eindelijk weer van start gaan met dit schattig communiekantje. Ik had op voorhand een sprookjesachtig thema uitgewerkt met een klamboe. De uitdaging was voornamelijk om een mooie locatie te vinden met niet al te hoge bomen zodat ik de klamboe gemakkelijk kon bevestigen. Samen met mijn zus ben ik op ontdekkingstocht geweest in de regio. We hadden twee leuke potentiële locaties gevonden waarvan ééntje in de heide en ééntje in het groen. Uiteraard heb ik beide locaties voorgelegd aan de klant maar er was geen bepaalde voorkeur. Ikzelf heb dan gekozen voor de heide locatie ervan uitgaande dat de heide maar één keer per jaar in bloei staat. Alicia was in het begin een beetje zenuwachtig voor de fotoshoot. Haar mama vertelde dat het voor haar de eerste keer was dat ze voor de lens stond. Na enkele minuten waren de zenuwen al snel verdwenen. Nadien vertelde Alicia dat ze ervan genoten had. Dit vind ik zelf keer op keer het allerbelangrijkste! Genieten is een must. Ik ben zo blij met het resultaat. De beelden geven echt een lichte en dromerige sfeer weer.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS