Glamour Picknick | De Teut

Caroline kocht bij mij een uniek kerst cadeau aan om hiermee haar ouders te verrassen. Het oorspronkelijke idee was om enkele familiekiekjes vast te leggen. Dit idee werd last minute nog gewijzigd naar een moeder en dochter shoot. Ik speelde met het concept om een glamour picknick uit te werken. Caroline stemde hier meteen mee in. De voorbereiding van de shoot werkten we samen zorgvuldig uit onder het genot van een heerlijk glas!

De dag van de fotoshoot zelf was het een warme maar bewolkte dag. Met andere woorden een ideaal shoot weertje! Na een eindje stappen, gepakt en gezakt als muilezels kwamen we aan op onze locatie. Terwijl Caroline en haar mama alles aan het installeren waren voor de picknick nam ik snel enkele testfoto’s voor de belichting. Nadien waren we klaar om aan het echte ‘werk’ te beginnen. Voor ik van start ging, gaf ik hen de allerbelangrijkste tip mee: geniet van elkaar, geniet van jullie quality time en bovenal geniet van de picknick. En ja hoor genieten hebben we gedaan! Het was een heerlijke middag vol plezier, liefde en gelach. Ik ben zo blij dat ik deze kostbare band tussen moeder en dochter mocht vastleggen! Wat een prachtige beelden, de liefde spat ervan af!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS