Familiefoto’s van een vrolijk trio | Domein Bovy

Elias kocht vorige zomer een cadeaubon bij mij aan voor zijn jarige vrouw. Hij wilde haar graag verrassen met een familieshoot. Net op het moment dat we een datum aan het prikken waren voor de shoot gooide het corona virus roet in het eten. Enkele maanden later gaf de overheid het signaal om weer van start te mogen gaan. Zo zie je maar dat uitstel zeker niet altijd afstel hoeft te zijn. De shoot ging door op een warme zomerdag. Het was nog vroeg in de ochtend maar de zon stond reeds hoog. Gedurende de fotosessie was het echt op zoek gaan naar schaduwplekjes. In de volle zon was het fotograferen bijna onmogelijk.

Bij het afhalen van de usb stick laat ik meestal de foto’s zien op mijn iets wat grotere monitor. De klant is vaak heel erg benieuwd naar de foto’s. Op deze manier hoeft hij/zij niet langer in spanning te wachten tot thuis om de foto’s voor de eerste keer te bekijken. Het is voor mij ook heel erg leuk om de eerste reactie in levende lijve te kunnen zien.

Gisteren kwam Sandra langs om de foto’s op te halen. Terwijl ze de beelden bekeek, sprongen de tranen in haar ogen. Dat is wanneer je weet dat je goed werk geleverd hebt.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS