Familieportret aan de bar | Barnaba

Eind september heb ik een leuke loveshoot gehad met Emanuele & Noemi. Een paar weken geleden sprak de zus van Noemi mij aan in verband met een familieportret. Ze vroeg mij of het mogelijk was om dit voor zeven december af te krijgen. Het was kort dag maar niks is onmogelijk! Omwille van het koude weer hadden we besloten om een binnen locatie te zoeken. Barnaba was hiervoor een ideale locatie. De uitdaging hield voornamelijk in om de twee broers en hun kinderen op een originele manier weer te geven. Mijn idee was om een leuke foto aan de bar te maken vooral omdat dit de mannen typeert. Hierna hebben we nog enkele kiekjes aan de open haard gemaakt. Op deze manier hadden ze de mogelijkheid om uit meerdere foto’s hun favoriet te kiezen. Hun keuze ging uit naar het eerste idee! Deze foto heeft dan ook net dat tikkeltje extra. De kinderen achter de toog, het is eens iets anders. Dit plaatje hebben ze laten vergroten op canvas om cadeau te geven.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS