Doopviering Emilia | Sint-Jacobuskerk Eversel

Ik mocht de spits van het lenteseizoen afbijten met deze mooie doopviering. De viering vond plaats in de kerk van Eversel. De kleine Emilia had een prachtig doopkleedje aan.

Na de viering ging er nog een feestje door in ‘The Barn’ in Barnaba. Deze zaal werd voor de eerste keer in gebruik genomen. Kimberly de mama van Emila had de decoratie van de zaal volledig zelf in elkaar geknutseld. Dit heeft ze prachtig gedaan! Ze vroeg mij dan ook uitdrukkelijk om hier foto’s van te maken. Een kwartier voor het feestje van start ging was ik reeds aanwezig op de locatie. Op deze manier kon ik de decoratie en de zaal in beeld brengen zonder dat er al iets verschoven of aangeraakt was.

De zaal was vrij donker wat het fotograferen net wat uitdagender maakte. Elke fotoshoot is weer een ervaring rijker. Ik vind het super fijn om bij te leren en om mij steeds te kunnen verbeteren. Deze reportage vond plaats tijdens de corona periode maar gelukkig was dit nog net voor België in ‘lockdown’ ging.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS