Reportage Sint-Franciscus Ziekenhuis | Heusden-Zolder

Het ziekenhuis te Heusden-Zolder is voor mij zeker geen onbekend terrein. Ik breng er wekelijks heel wat uren door. De communicatie manager had aan mij gevraagd of ik geïnteresseerd was om een fotoreportage te maken. Natuurlijk zag ik dat volledig zitten. Het was de bedoeling om verschillende afdelingen (labo, apotheek, onthaal, radiologie,…) dokters, verpleegkundigen en technische handelingen in beeld te brengen.

Zo gezegd, zo gedaan! Het was een super leuke ervaring om mijn eigen werkplek eens in beeld te mogen brengen. De beelden zullen gebruikt worden voor de website, folders, brochures,…  Er werd mij ook gevraagd om een aantal banners aan te leveren voor de website.

Nadat ik de afgewerkte beelden ben gaan overhandigen vroegen ze mij of ik in de toekomst nog eens een samenwerking zou willen aangaan. Dat is natuurlijk super leuk om te horen!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS