Verrassingsfeest 60 jaar | Genk

Als er nieuwe opdrachten binnenkomen, ben ik natuurlijk steeds heel blij. Maar weet je wat soms nog leuker is? Terugkerende klanten! En Rosa is er hier ééntje van! Vorig jaar mocht ik het doopfeest van haar kleinzoontje Ruiz vastleggen en dit jaar het verrassingsfeest van haar man.

Het verrassingsfeest ging door in de zaal Papa Cervi in Genk. Rond half zes begonnen de eerste gasten binnen te stromen. Alle gasten kregen meteen een drankje aangeboden. Iets voor zes kreeg ik een seintje dat Mino & Rosa onderweg waren naar de zaal. Terwijl de lichten in de zaal gedimd werden, kon je een speld horen vallen. We hoorden voetstappen dichterbij komen en we zagen de klink naar beneden gaan. Toen de deur openging werd er heel hard geroepen: ‘surprise’!

Heel de avond werd er gezellig gebabbeld, gelachen en gesmuld. Rond acht uur kon iedereen aanschuiven aan het barbecue buffet. Voor het dessertenbuffet openging werd er natuurlijk nog gespeecht. Dit zorgde voor een hilarisch moment wanneer één van de dochters het cadeau perrongeluk verklapte. Nadat iedereen gesmuld had van de lekkere taarten, konden de beentjes nog even gestrekt worden op de dansvloer.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS