Loveshoot Emanuele & Noemi | Genk

Noemi wilde haar vriend graag verrassen voor zijn verjaardag. Een fotoshoot om hun liefde vast te laten leggen is iets wat al langer op Emanuele zijn verlanglijstje stond. En zogezegd zo gedaan! We hadden afgesproken in het Thor Park te Genk. Het bleek een prachtige locatie te zijn éénmaal je de ingang gevonden had. Het weer daarentegen liet een beetje van zich afweten. Het waaide heel hard en wat later begon het ook te regenen. Een reden temeer om de paraplu’s eens boven te halen die ik speciaal voor fotoshoots gekocht had. Emanuele en Noemi hadden zelf ook enkele props meegenomen om te gebruiken gedurende de fotosessie.

Het was een top koppeltje om mee samen te werken. De liefde spatte er vanaf! Noemi twijfelde in het begin een beetje aan haar eigen of ze wel goed zou overkomen op beeld. Maar zoals je aan het eindresultaat kan zien valt daar niets van te merken. Wat ik steeds aan iedereen meedeel is het volgende: wees jezelf!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS