Jan & Shirley | Domein Bokrijk

Jan, een Belgische knappe man, de rust zelve die steeds een handje toesteekt bijvoorbeeld om de schoenen van zijn vrouw te dragen. Shirley, een Nederlandse spontane vrouw, een flapuit en een pietje precies die zelf niet graag de controle uit handen geeft. Samen vormen ze een geweldig koppel.

De dag begon bij hun thuis. Elk in een andere kamer maakten ze zich klaar voor hun grote dag. Het moment waarop ze elkaar voor de eerste keer zagen was prachtig. Familie en vrienden kwamen één voor één toe. Van daaruit is iedereen samen naar het gemeentehuis in Hasselt gereden. Hier hebben de twee tortelduifjes elkaar het ‘ja’ woord gegeven.

De fotoshoot vond plaats in het domein Bokrijk. Ik moet eerlijk toegeven dat Bokrijk dit seizoen een hele populaire locatie was bij mijn klanten. En toch zal ik er nog steeds verdwalen :). Jan & Shirley stonden open voor wat creativiteit gedurende hun shoot. Dit zorgde er ook voor dat ze steeds losser en losser werden naarmate de tijd vorderde.

We sloten de dag af met het avondfeest. Dit feest ging door in hun eigen achtertuin. Er stond een mooie tent die gezellig was ingericht. Het eten om je vingers vanaf te likken werd verzorgd door een cateringbedrijf. Rond de late avond terwijl iedereen nog eens van zijn of haar pintje of glaasje wijn nipte zijn wij er stilletjes vandoor gegaan.

Jan & Shirley, heel veel geluk in de toekomst en bedankt voor het vertrouwen in mij!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS