Een liefdevol gezin | Bokrijk

Annicka, een ex collega van mij nam contact met me op in verband met een familieshoot. Ze wilde hier graag wat meer informatie over ontvangen. Ik heb haar uitgelegd hoe ik juist te werk ga tijdens mijn fotoshoots. Ze ging dit even voorleggen aan de rest van de familie. Even later kreeg ik al een berichtje dat ze graag een shoot zouden willen inplannen.

Bokrijk was deze zomer een super populaire locatie. Deze locatie werd tot wel drie keer toe uitgekozen door mijn klanten. Het is natuurlijk een prachtig domein waar er veel mogelijkheid is tot variatie. Het was een toffe en een aangename bende om mee samen te werken. Geen enkel idee was te gek voor hen. Dit leverde een aantal prachtige en originele beelden op. Jullie zijn een prachtig en een liefdevol gezin. Koester al jullie mooie momenten samen!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS