Aurora 2 jaar | Zonhoven

Deze kleine meid is twee jaar geworden. De week voor Aurora haar verjaardag hebben we een fotoshoot gehouden ter gelegenheid van haar tweede levensjaar. Toen ik Aurora voor de eerste keer zag was ik meteen verliefd op haar schattige krulletjes. Haar mama had al reeds twee leuke settings in gedachten. Eén setting met een wasdraad waar kleertjes aanhangen en een tweede setting met een bruggetje een een ballon. Dit kon zeker geregeld worden!

Aurora had er de eerste minuten niet zo heel veel zin in. De tip die ik dan steeds geef is om je kindje gewoon even te laten doen. Het heeft op dat moment ook geen zin om hun te forceren. Aurora vond het geweldig om met haar blote voetjes door het water te lopen. Vanaf dan was ze helemaal in haar nopjes. Ik ben blij met het mooie resultaat dat we bereikt hebben!

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS