Loveshoot Mathias & Dicle | Herkenrode

Mathias wilde graag zijn vrouw op een originele manier verrassen voor haar verjaardag. Dit deed hij door een cadeaubon aan te kopen voor een fotoshoot. Op deze manier bezorg je je partner een blijvende herinnering voor later. De datum voor de fotoshoot stond vast voor eind april. Uiteindelijk hebben we de fotoshoot moeten verplaatsten omwille van de weersomstandigheden. Een paar dagen voor de vastgelegde datum houd ik het weerbericht steeds goed in de gaten. Maar natuurlijk in België ben je nooit helemaal zeker van het weer.

Voor de fotoshoot hadden we afgesproken op de parking van Herckenrode. Van daaruit zijn we verder gewandeld naar de kruidentuin. Aangezien de zon vrij fel was, zijn we wat op zoek gegaan naar mooie plekjes in de schaduw. We wilden de fotoshoot graag afronden in de weide. Hiervoor zijn we een paar obstakels moeten trotseren. Gelukkig is iedereen er zonder kleerscheuren van afgekomen. Mathias & Dicle waren een super leuk koppel om mee samen te werken. Voor we afscheid namen aan de auto vertelden ze me dat ze zich echt geamuseerd hadden. Het is natuurlijk super om zoiets te horen te krijgen. Voor mij is dit het allermooiste compliment dat ik kan krijgen als fotograaf.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS