Ivano & Linda | Kasteel Meylandt

Een huwelijk mogen bijwonen en fotograferen… Het blijft keer op keer steeds weer iets magisch. Maar het huwelijk van Ivano & Linda was nog net dat tikkeltje magischer. Het is natuurlijk een eer als je het huwelijk van je eigen Italiaanse vrienden op beeld mag vastleggen.

De dag ging van start met het klaarmaken van de bruid en de bruidegom. Wat zagen ze er beiden prachtig uit! Als je op huwelijken met twee fotografen werkt kan je deze beide momenten vastleggen ook al vinden ze plaats op twee verschillende locaties.

Ivano kwam Linda ophalen aan het ouderlijk huis. Even later zijn we doorgereden naar het gemeentehuis in Heusden – Zolder. Hier hebben ze elkaar het ja – woord gegeven. Na de ceremonie zijn er nog een aantal groepsfoto’s gemaakt. Vervolgens volgde er een dienst in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Lindeman. Het was een prachtige dienst waar er veel traantjes weggepinkt werden. Het koor zorgde echt voor kippenvelmomenten.

De receptie vond plaats in de zaak Barnaba te Beringen. Iedereen kon er genieten van drankjes en lekkere hapjes. Ondertussen was de tijd aangebroken voor de fotoshoot van het bruidspaar. De locatie die het bruidspaar uitgekozen had, was kasteel Meylandt. Ondanks dat de tijd vrij beperkt was hebben we hier prachtige foto’s gemaakt samen met de getuigen en de bruidskinderen.

Het avondfeest vond plaats in hun eigen zaak Il Tartufo. Het was een prachtige avond met heel veel ambiance! Ivano & Linda, ik wens jullie heel veel geluk toe in de toekomst!

comments

  1. Manu says:

    Prachtig!!! Superwerk geleverd ! Het was een prachtige dag en dat zie je aan het gelukkige bruidspaar.

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS