Doopsel Lia | Sint-Valentinuskerk Berkenbos

Het doopsel van Lia vond plaats in de Sint-Valentinuskerk te Heusden – Zolder. Het was een hele warme zomerdag maar in de kerk was het aangenaam fris. Een doorgaans muisstille viering was het deze keer niet. De vrolijke kinderen zorgden voor heel wat ambiance. Dit gaf een extra dimensie aan het hele gebeuren. In de positieve zin uiteraard ;). Aan het einde van de viering werden de ouders gefeliciteerd door hun familie en hun vrienden.

Jason de papa van Lia had gevraagd om nadien nog mee gaan naar een zaaltje in Houthalen. Dit zaaltje hadden ze afgehuurd om samen nog gezellig te barbecuen. We hebben eerst nog een aantal leuke familiekiekjes gemaakt op een graspleintje in dezelfde straat. Om de middag af te sluiten hebben we nog sfeerfoto’s gemaakt van het etentje.

comments

Plaats jouw reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 © 2024 andries marion

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS